We zijn weer begonnen!!!

Na bijna 1,5 jaar gestopt geweest te zijn i.v.m. corona is ook het Zwinkoor voorzichtig weer opgestart. Voor velen weer iets om naar uit te kijken. Helaas ook bij het Zwinkoor een aantal leden die hun lidmaatschap hebben opgezegd en verdrietig dat ons trouwe lid Jan Buijze is overleden op 30 mei 2021.

Op woensdag 18 augustus vond de eerste repetitie weer plaats in het Zwingebouw. Goed voorbereid met de corona maatregelen in acht nemende was het wel weer wennen. Na zo’n lange tijd waren de stembanden wel wat lui geworden.

Mocht je interesse hebben om een keer te komen kijken of het Zwinkoor iets voor je is, aarzel niet om eens langs te komen in het Zwingebouw in Cadzand.

We repeteren elke woensdagavond van 19:30 uur tot 21:30 uur en drinken tussendoor gezellig even koffie of thee.