Een presentje in plaats van de gezamenlijke jaarafsluiting

Normaliter doen we aan het einde van het koorjaar met alle koorleden en aanhang een leuke activiteit en gaan we daarna met zijn allen uit eten. Helaas is dit jaar alles anders, vanaf half maart geen repetities meer.

Wel hielden we met elkaar nog contact via de mail door ‘ de pen door te geven’ en zo wisten we van elkaar wat ons bezig hield en hoorden we toch de nieuwtjes, bijvoorbeeld dat onze sopraan Betsie oma was geworden van een prachtige kleinzoon.

In plaats van de jaarlijkse afsluiting brachten de bestuursleden persoonlijk een presentje bij alle leden, oudleden, pianist en dirigente. Een mok met de afbeelding van Mozart, omdat we vorig jaar de 6 nocturnes van Mozart ten gehore brachten, gevuld met originele Mozart kugeln. En het viel in de smaak!

Helaas ook geen wafelactie in Cadzand, maar we hopen dat er zo spoedig mogelijk weer mogelijkheden zijn om met elkaar te gaan repeteren.

Fijne zomer voor iedereen!