Huiskamerconcerten Cadzand zondag 21 mei 2017

We willen alle aanwezigen bedanken die aanwezig waren bij onze optredens tijdens de huiskamerconcerten in Cadzand op zondag 21 mei.

Misschien heb je altijd al eens rondgelopen met de gedachte om je bij een koor aan te sluiten of na lange tijd het zingen weer op te pakken?

Bij on ben je van harte welkom.!!! We repeteren wekelijks op woensdagavond van 19:30 tot 21:30 in het Zwingebouw in Cadzand-dorp met een koffiepauze tussendoor. Een aantal keren per jaar verzorgen we een concert.

Spreekt je dit aan, neem gerust contact met ons op om een te komen luisteren op de repetitie of een aantal keren geheel vrijblijvend te komen repeteren.