Concerten / Optredens

• Voor 2017 hebben we de ambities om zowel aan de ‘Cadzandse Huiskamer Concerten’ (21/5) als ‘Middelburg Vol Koren’ gedurende het 1ste weekend van juni, deel te nemen. Meer nieuws volgt.
  • Ons muzikale hoofddoel voor 2017 is een Najaars,-of Winterconcert. Onze dirigente heeft passende muziek gevonden en we hopen daar op de eerst repetitie van 2017 aan te beginnen ( 11/1)

Agenda

Hieronder staan de geplande activiteiten van het Zwinkoor voor de komende periode

• Woensdagavond is onze vaste repetitieavond. De repetitie duurt doorgaans 2 uur, inclusief koffiepauze. Onze repetities beginnen weer op 7 september (19.30 u.). De renovatie van het Zwingebouw is dusdanig gevorderd dat we er kunnen repeteren. Er is, op het moment van schrijven, nog wel onzekerheid over de mogelijkheid om in de pauze koffie te kunnen serveren. Nadere informatie hierover volgt.
  • De 2016 donateursaktie staat weer voor de deur. Net als andere jaren: Super belangrijk voor het financiële welzijn van ons koor.